Videolösningar för Microsoft Teams, Stream & Yammer

Hive tillhandahåller distributions- och analyslösningar för samtliga videoapplikationer i Office 365. Lösningarna är förintegrerade och kräver endast licensaktivering för att kunna användas. Hives lösningar används av miljoner användare världen över inklusive av Microsoft själva. För val och köp av licens, se information nedan.

Hive Insights

Demo of Hive Insights - our incredibly powerful and intuitive reporting

O365 Video Insights

Grundläggande rapportering

Hive O365 Video Insights är ett grundläggande rapporteringsverktyg för din verksamhets användning av video-events producerade med hjälp av Teams och andra video-applikationer i Office365. Med Hive Insights får man snabbt och enkelt en överblick av data från varje enskilt videoevent inklusive antal deltagare, total trafikmängd, bitrates och QoS. Verktyget är webbaserat och kräver ingen installation.

Licenskostnad per månad: 3,50 kr per användare

Hive WebRTC

O365 Video Distribution

Live video

Hive O365 Video Distribution är en mjukvarubaserad nätverkstjänst för att effektivt distribuera live-video till organisationens alla medarbetare. Tjänsten stödjer samtliga Office365 videoapplikationer och avlastar företagets nätverk så att högupplösta live-sändningar kan nå samtliga medarbetare. Lösningen är webbaserad och kräver ingen installation. Lösningen kräver att video-events körs med den installerade Teams-appen eller i en webbläsare med stöd för web-RTC (stöds ej av IE 11 eller Edge).

Licenskostnad per månad: 5,00 kr per användare